- 4 ous
- 320ml oli vegetal
- 225g de farina
-10g de llevat
-350g de sucre de canya
-Polsim de sal
-1 cullerada i mitja de canyella
-400g de pastanaga rallada
-125g de nous partides per la meitat
Elaboració:
- Forn a 180º
- Barregem la farina tamisada + llevat i ho reservem
- Motlle silicona quadrat (o preparar motllo per enfornar amb mantega , o paper de forn)
En un bol posem el sucre, l’oli, la canyella, sal, i els ous sencers i amb un batedor manual de varilles… a fer braç fins a barrejar-ho tot be. Després anem afegint mica en mica la farina tamisada (amb el llevat ja incorporat) i lligant-ho amb les varilles… fins que no es vegi res de blanc de la farina… Després hi afegim la pastanaga ratllada i continuem remenant però ara amb una llengua… les varilles fora!
Un cop estigui tot ben barrejat ens haurà quedat una pasta no molt seca i aquí es on afegim les nous, i continuem remenant amb la llengua...
Ho passem al motlle i a enfornar-ho fins que punxem i surti net.. El temps? depèn del forn però no menys de 40 minuts.
Deixar reposar i desmotllar-ho.
Filigranes varies: Potser cobrir-ho de cobertura (lemonice o crema de llima o ….xocolata) i decorar amb més nous.
- Barregem la farina tamisada + llevat i ho reservem
- Motlle silicona quadrat (o preparar motllo per enfornar amb mantega , o paper de forn)
En un bol posem el sucre, l’oli, la canyella, sal, i els ous sencers i amb un batedor manual de varilles… a fer braç fins a barrejar-ho tot be. Després anem afegint mica en mica la farina tamisada (amb el llevat ja incorporat) i lligant-ho amb les varilles… fins que no es vegi res de blanc de la farina… Després hi afegim la pastanaga ratllada i continuem remenant però ara amb una llengua… les varilles fora!
Un cop estigui tot ben barrejat ens haurà quedat una pasta no molt seca i aquí es on afegim les nous, i continuem remenant amb la llengua...
Ho passem al motlle i a enfornar-ho fins que punxem i surti net.. El temps? depèn del forn però no menys de 40 minuts.
Deixar reposar i desmotllar-ho.
Filigranes varies: Potser cobrir-ho de cobertura (lemonice o crema de llima o ….xocolata) i decorar amb més nous.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada